Telemovie

Bo Bajet – Telemovie
10
Bo Bajet – Telemovie
Bo Bajet mengisahkan tiga pelajar jurusan perfileman sebuah universiti tempatan iaitu Shauki, Ajis, dan Dee Dee yang bercita-cita menghasilkan sebuah filem hebat. Disebabkan kekangan wang, mereka perlu memikirkan cara paling kreatif bagi menyiapkan tugasan itu.
10 /1
Kelir – Telemovie
0
Kelir – Telemovie
Kisahnya berkembang atas rasa tanggungjawab terhadap mempertahankan tanah rezab Melayu di kampungnya, Rahman memberi ingatan kepada jemaah selagi dia hidup dia tidak mahu melihat ada penduduk kampung menerima tawaran yang dibuat oleh Badrul kerana kampung tersebut telah dibuka keturunannya. Rahman menganggap dia berhak bersuara. Ada yang setuju dan ada yang menentang dengan amaran Rahman. Begitu juga dengan Luqman yang pulang ...
0 /0
Dua Sisi – Telemovie
0
Dua Sisi – Telemovie
Remy seorang pelakon yang popular, juga bapa kepada seorang anak yang panas baran dan mengabaikan isterinya. Namun perubahan besar berlaku kepada dirinya hingga menimbulkan tanda tanya. Lakonan Fezrul Kha, Zack X Factor, Balkysh Khan dan Edlin Abdul Rahim
0 /0
Sinar Cinta – Telemovie
0
Sinar Cinta – Telemovie
FARIDAH 30an seorang janda yg mewarisi perniagaan arwah suaminya..sejak 6 tahun dia mengurus segala perniagaan milik areah Razak termasuk ternakan kambing di luar Kuala Lumpur.. Dia juga membesar Mira 17 tahun senditian dalam sibuk urusan niaga.. Selepas 6 tahun dia didatangi Kamal, sepupu dan bekas rakan kongsi arwah Razak. Kamal 50an..pernah di hukm pecah amanah dan di putuskan mahkamah tersingkir ...
0 /0
Zack Kapcai (2016)
10
Zack Kapcai (2016)
Zack adalah peminat tegar motosikal kapcai. Bila dia mendapat tahu ayahnya yang hilang masih hidup dan pernah dikenali sebagai "Raja Kapcai", dia memulakan pengembaraan mencari ayahnya menaiki kapcainya.
10 /1
Dalam Kasut – Telemovie
0
Dalam Kasut – Telemovie
Mengisahkan Azhar yang baru gagal dalam perniagaannya. Dia terjumpa dengan Salleh, seorang tukang kasut dan ingin belajar dan bekerja dengan Salleh.
0 /0
Janjikan Aku Bahagia – Telemovie
6.5
Janjikan Aku Bahagia – Telemovie
Malique, seorang pemuda jatuh cinta dgn Nora yg jauh lebih berusia. Dia juga yakin dan jujur mencintai wanita itu tanpa menghiraukan tanggapan orang lain terhadapnya. Nora pd mulanya sukar menerima kehadiran Malique akhirnya, mengalah dan menerima lamaran lelaki itu. Setelah berkahwin, hubungan mereka ditentang Ameera? Kenapa?
6.5 /2
Mati-Telemovie
6.7
Mati-Telemovie
Berkongsi kisah dipaparkan dalam Mati, Hisyam memberitahu, Rahim adalah suami kepada Mawar yang dirogol sehingga mati. “Rahim kemudian mencari pembunuh isteri untuk membalas dendam. Namun, pada masa saya, Rahim ada sisi hitam,” katanya yang bakal berganding dengan bintang baharu, Mawar Rashid dalam telefilem berkenaan.
6.7 /3
Ku Kejar Cintaku Ke Malaysia -Telemovie
0
Ku Kejar Cintaku Ke Malaysia -Telemovie
Saksikan telemovie Ku Kejar Cintaku Ke Malaysia lakonan oleh Fattah Amin, Kirana Larasati, Mustaqim Bahadon, Miera Leyana, Adama Abraham dan Dewi Amanda, yang akan ditayangkan di Astro Maya HD, Jumaat 14 April, 10 malam.
0 /0
Musafir Lalu – Telemovie
7.5
Musafir Lalu – Telemovie
Chon insan lurus bendul yang sering mendapat tohmahan dan juga rungutan orang kampung tentang kambing-kambing peliharannya. Chon sering dibuli Wan anak ketua kampung bersama rakan-rakan nakalnya.
7.5 /2

Version 1.3.1